Gościem specjalnym panelu jest Katarzyna Błażejewska-Stuhr - ukończyła Warszawski Uniwersytet Medyczny, Szkołę Główną Psychologii Społecznej oraz podyplomowe studia z Bezpieczeństwa Żywności i Żywienia w Instytucie Żywności i Żywienia w Warszawie. Współzałożycielka fundacji „Kobiety bez diety”. Wyznaje zasadę, że jedzenie powinno być źródłem zdrowia i przyjemności. Chętnie gotuje i z radością eksperymentuje, najczęściej korzystając z lokalnych i sezonowych produktów. Uwielbia dietetyczne rozmowy, spotkania o tematyce zdrowotnej, z zainteresowaniem śledzi najnowsze doniesienia naukowe. Merytoryczne zalecenia przekłada na praktyczne podpowiedzi i proste przepisy, by nikt nie pogubił się w dietetycznych meandrach. Z pasją dzieli się wiedzą, doświadczeniem i umiejętnościami podczas warsztatów kulinarnych, wykładów czy wywiadów. Felietonistka magazynu Zwierciadło oraz autorka programu „357 kęsów na śniadanie” w Radio 357.

Edycja (pole do usunięcia)
5. ŚFN [ październik 2021 ]
Typ wydarzenia
activity
Prowadzący
prof. dr hab. Piotr Skubała
Obszar
Przedmiot
Edycja
Rodzaj aktywności
Inny rodzaj aktywności
Grupa docelowa
Pozostali prowadzący
Piotr Skubała dr Ryszard Kulik, Katarzyna Błażejewska-Stuhr